Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@15:07:07 GMT

طپش قلب بالا را چگونه درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۰۵۱۷۸

طپش قلب بالا را چگونه درمان کنیم؟

محمدرضا محمدحسنی متخصص قلب و عروق در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در علت افزایش ضربان قلب در هنگام خواب و ناراحتی ناشی از آن گفت: این افراد باید به پزشک متخصص مراجعه کنند. معمولا دستگاهی برای این افراد استفاده می شود تا ضربان ۲۴ ساعته آنها چک شود. پس از بررسی اطلاعات این دستگاه علت مشخص می شود. تعداد ضربان قلب در هنگام خواب مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندارد ضربان طبیعی قلب در افراد بالغ در حال استراحت ۶۰ تا ۱۰۰طپش است. اگر اکوی فردی طبیعی باشد مشکلی وجود ندارد.

وی درباره نوجوانانی که فشار زیادی را در دروس تحمل می کنند، اشتهای خوبی ندارند و علاوه بر آن نفس تنگی هم دارند اظهار داشت: اگر فشار خون این افراد بالاتر از استاندارد باشد باید درمان شوند.

متخصص قلب و عروق افزود: طپش قلب علل متفاوتی دارد. خوشبختانه در حال حاضر امکان معاینه مجازی از طریق اینترنت فراهم شده است. برای بیمارانی که طپش قلب بالا و نفس تنگی همراه آن را تجربه می کنند باید علت طپش قلب بالا مشخص شود ضمن اینکه تیروئید هم باید مورد بررسی قرار گیرد.

محمدحسنی درباره افرادی که ورم مچ پا دارند گفت: این عارضه می تواند به دلیل مصرف برخی داروها باشد ضمن اینکه این ورم می تواند به دلیل نشستن روی صندلی برای ساعت های زیاد باشد.

وی درباره سالمندانی که بیماری زمینه ای قند از نوع یک دارند و عمل قلب باز کرده اند می توانند بدون نگرانی واکسن کرونا را تزریق کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تپش قلب محمدحسنی قلب و عروق طپش قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۵۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات حلزونی که مثل تانک حرکت می‌کند

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ در سال‌های اخیر مهندسان طیف گسترده‌ای از ربات‌ها را طراحی کرده‌اند؛ از ربات‌های پرنده تا شناگرهایی که اکثرشان می‌توانند در طبیعت و حتی مکان‌های صعب‌العبور حرکت کنند. اما محققان دانشگاه هنگ کنگ در چین ربات‌هایی طراحی کرده‌اند که در فضای سه‌بعدی حرکت می‌کنند؛ در حالی که ربات‌هایی که راه می‌روند یا غلت می‌زنند یا می‌خزند به 2 بعد محدود می‌شوند.

نتیجه رباتی است شبیه یک حلزون با پوسته‌ای فلزی و زنجیری که به آن اجازه می‌دهد حرکت کند. در عمل، شبیه یک تانک دوران جنگ جهانی اول است، اما چیزی که این ربات حلزون مانند را متمایز می‌کند، مکنده جمع شونده‌ای است که بین دانه‌های زنجیر آن قرار می‌گیرد و به ربات اجازه می‌دهد به ربات دیگر بچسبد.

چندین ربات می‌توانند با استفاده از فنجان مکش به پوسته ربات جلویی بچسبند و قطاری را تشکیل دهند. آنها همچنین می‌توانند پله‌هایی ایجاد کنند که به همنوعان خود اجازه می‌دهد از آنها بالا بروند. از آنجایی که هر یک از ربات‌ها پردازنده مخصوص به خود را دارند، می‌توانند به تنهایی یا با دیگران کار کنند. هنگام کار با یکدیگر، ربات‌ها با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و به هماهنگ کردن فعالیت‌ها کمک می‌کنند.

این تیم تحقیقاتی می‌گوید که این زنجیرها به ربات‌ها اجازه می‌دهند تا در سطوح مختلف، هم صاف و هم ناهموار حرکت کنند. همچنین آهنرباهایی در مسیرها تعبیه شده است که به ربات‌ها کمک می‌کند تا برای ایجاد پله‌ها یا ساختارهای دیگر از روی یکدیگر بالا بروند. هنگامی که آنها در جایگیری صحیح قرار گرفتند، مکنده را برای محکم نگه داشتن آن مستقر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: حلزون روباتیک میکروپلاستیک‌های اقیانوس را جارو می‌کند

این ربات‌ها هم می‌توانند به‌طور مستقل حرکت کنند، هم از پله‌ها به صورت دسته جمعی بالا بروند و حتی مانند مورچه‌ها هنگام تشکیل پل، از شکاف‌ها عبور کنند. در حال حاضر این ربات‌ها از راه دور کنترل می‌شوند، اما محققان امیدوارند ربات‌ها در نهایت بتوانند به طور مستقل کار کنند. این تیم معتقد است که می‌توان از آنها در تحقیقات میدانی، انجام جست‌وجو و نجات، یا حتی در ماموریت‌های فضایی به عنوان کاوشگر سیاره‌ای استفاده کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229871 برچسب‌ها کشور چین

دیگر خبرها

  • جعفری: کار بزرگی در این فصل کردیم
  • ربات حلزونی که مثل تانک حرکت می‌کند
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • نوری: بحث نقل و انتقالات تیم ما را جمع کنید
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • خسارت سیل اخیر به عشایر کلاک بالا
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن